Valmentajat

Sivulla on pieni esittely kurssiohjaajistamme.

 

Maarit

Maarit Andelin

Tekniikkakoulumme vastuuvalmentajalla Maarit Andelinilla on vuosien kokemus uimakouluissa toimimisesta ja uintiopetuksesta. Maarit on opettanut satoja Hyvinkääläisiä uimaan. Maarit on koulutettu uimakouluohjaaja. Lisäksi Maarit on käynyt Uimaliiton vesipeuhu -koulutuksen.

Johanna Loukas

Tekniikkakoulumme toinen vastuuvalmentaja Johanna Loukas on niin ikään toiminut useamman vuoden ohjaten kilpauintikoulua. Johannalla on Uimaliiton taso 1 valmentaja -koulutus. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus kilpacheerleading- valmennuksesta (kuva Ismo Aaltonen).

 

JLOpepe

 

Samirinuli_Fotor

Sami Luoma

Sami Luoma on vetänyt aikuisten uimakouluja- ja kursseja vuosien ajan. Hän on antanut myös yksityistunteja nimenomaan aikuisuimareille. Sami on niin ikään Uimaliiton taso 1 -valmennuskoulutuksen käynyt valmentaja. Hän on koulutettu lasten – ja nuorten triathlonvalmentaja sekä entinen kilpajuoksija. (kuva Ismo Aaltonen).

Sanna Yritys

Sanna Yritys on ollut kansallisen tason kilpauimari. Hänellä on 8 aikuisten Suomen mestaruutta sekä yksi pohjoismaiden mestaruus – lisäksi 83 muuta SM-tai PM-mitalia. Hän on ensimmäinen nainen Suomessa, joka on alittanut 100 vapaauinnissa minuutin haamurajan. Sanna on uinut useita Suomen ennätyksiä, joista pisin oli voimassa miltei kaksikymmentäviisi vuotta. Hän on liikunnanopettaja. Koulutuksen hän on suorittanut Yhdysvalloissa ollessaan siellä aktiiviuransa aikana harjoittelemassa. Sannalla on useiden vuosien kokemus sekä kilpauimareiden valmentamisesta että uimakouluissa opettamisesta. (kuva Ismo Aaltonen). Sanna keskittyy pääsääntöisesti kilpauintivalmennukseen (IKM/ NSM).

 

IMG_2681

 

IMG_1208

Jari Andelin

Jari Andelin on pitkän linjan valmentaja. Jari on vetänyt kilpauintikouluja, aikuisten uimakouluja ja valmentanut menestyksekkäästi kilpauimareita monen monituista vuotta. Jarin tuntevat kaikki. Jarilla on Uimaliiton taso 2 -valmentajakoulutus. Hänellä on lisäksi tason 1 -tuomarikoulutus ja hän on toiminut vuosia kilpailunjohtajana sekä ratatuomarina erilaisissa uintikilpailuissa. Jari keskittyy pääsääntöisesti kilpauintivalmennukseen (Rollo/ IKM).

Lisäksi valmentajana seurassamme toimivat:

Piia Luoma (SUH), Marko Wallenius, Roosa Andelin, Tiina Hupli-Rooke (SUH), Anssi Imppola ja Hanna Tapanainen.

Onnea uudet vesiralliohjaajamme Maria Yritys ja Jani Savander.

omavoima