UH pähkinänkuoressa – Ui parempi huomen Hyvinkäällä

Iloa ja innostusta – siitä on UH! kilpauimarit tehty!

Uinti Hyvinkää on lasten sekä nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaan keskittyvä uimaseura. Perusajatuksemme on, että kaikki uimarit voivat harrastaa uintia omalla tasollaan ja tasavertaisesti. Jaamme ajatuksen siitä, että harrastukseen tulee liittyä hauskuuden velvoite. Lisäksi kilpauimarimme tietävät missä asioissa he ovat onnistuneet ja missä asioissa he ovat erityisen hyviä. Kannustamme uimareitamme myös muihin harrastuksiin sekä teemme yhteistyötä eri lajien seurojen kanssa.

Uinti Hyvinkää is a swimming club that concentrates on enhancing the swimming techniques of (mainly) young children and youth – wherever their goals for swimming are. Our basic idea is that all the swimmers are equal, no matter the goal or competitive level that you are on. Every person is good at something. We train the children with respect and let them know where they are good at. We also have this new revolutionary idea, that hobby should produce happiness and joy.

Anna valosi loistaa!

Uinti Hyvinkään kilpiuimarit aloittivat täysipainoisen harjoittelun Sveitsin Uimalassa elokuussa 2017. Oli ilo palata kotihalliin. Meille pääasia on se, että pystymme tuottamaan positiivisia elämyksiä sekä kasvattamaan mahdollisimman monen lapsen ja nuoren itsetuntoa liikunnan kautta. Luonnollisestikin uimarimme ovat sekä fyysisesti että teknisesti kovassa kunnossa. Ensimmäinen kilpiuimari valittiin Suomen Uimaliiton Rollojoukkueen leirille syksyllä 2018. Uinti Hyvinkään riveissä on noin 30 lisenssiuimaria ja iso joukko harrasteuimareita.

UH 2018-2019

Yhdenvertaisuus, tasapuolisuus ja kohtuullisuus!

Kuunteleva hallituksemme on tasapainoinen kokonaisuus eri alan osaajia. Jäsenistöllämme on todellinen vaikutusmahdollisuus asioihin ja hallitus tiedottaa jäseniä tehdyistä päätöksistä. Yhdistyksemme päätöksenteko on sekä avointa että yhdistyslakien mukaista. Varainhoitomme kestää jäsenistön ja myös verottajan tarkastelun. Olemme onnekkaita – uimareidemme vanhemmat ovat aktiivisesti toiminnassa mukana. Jokainen voi siis osallistua mahdollisuuksiensa mukaan.

POLKU

Jos suunta on oikea, pitää vain jatkaa matkaa!

Ammattitaitoiset valmentajamme vetävät sekä vakituisia tunteja että lyhytkestoisia kursseja, jotka pyrkivät tuomaan erilaisia näkökulmia siihen, miten liikutaan vedessä.  Uinti Hyvinkään vammaisuinti aloitti toimintansa syksyllä 2017. VAU kilpiuimarit  uivat heille parhaiten sopivilla tunneilla muiden uimarien joukossa.

Uimakoulutoimintamme alkoi keväällä 2018. Koemme että uimaseuran yhteiskunnallinen tehtävä sekä uimaopetus että uimataidon lisääminen. Tähän tarkoitukseen meillä on useampi koulutettu uimakouluopettaja (SUH) sekä ammattitaitoisia kurssivetäjiä (SUiL). Myös uimaopetus ja tekniikkaryhmämme ovat pieniä ja opetus tehokasta. Palaute on ollut erittäin hyvää. Kurssitoimintaamme voit seurata yhdistyksen lasten- ja aikuisten kurssit  -sivustolta.

Jos kiinnostuit, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä puolestasi!

Terveisin

Uinti Hyvinkää

_DSC9591