Vihreä

UH Vihreät on Uinti Hyvinkään harjoitteluryhmä, joka koostuu aikuisista kilpauimareista. Vihreät harjoittelevat uintia viisi kertaa viikossa ja osa harjoittelusta on omatoimista.

UH vihreät on siis harrastusryhmä, joka on suunnattu uimareille, jotka ovat lopettamassa kilpauintia, aloittamassa kilpauintia uudelleen tai jostain syystä jäähdyttelevät väliaikaisesti. Myös päälajinaan muuta harrastavat, kuten esimerkiksi triathlonistit ovat tervetulleita ryhmään – ryhmä sopii heille erinomaisesti. Vihreissä on siis mukana sekä tavoitteellisia kilpauimareita, joiden tähtäin on uinnin SM-kilpailuissa, että harrastajia. Tavoitteelisemmat uimarit harjoittelevat osittain Uinti Hyvinkään muissa ryhmissä. Vihreät ovat yhteisö, jossa harjoitellaan hyvässä seurassa.

Ryhmän uimareilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä joko aktiivista tai passiivista uinnin kilpailulisenssiä. Kelpuutamme myös triathlonlisenssilliset urheilijat.

Jos pystyt ottamaan vastuuta omasta harjoittelustasi ja kiinnostuit ryhmästä – ota yhteyttä uinti.hyvinkaa@gmail.com tai Risto Silvola.