Valmentajat

Meillä on kokemusta, vastuuntuntoa ja koulutusta. Sen lisäksi olemme selvillä valmennuksen uusimmista tuulista. 

Jari Andelin on pitkän linjan valmentaja. Jari on vetänyt kilpauintikouluja, aikuisten uimakouluja ja valmentanut menestyksekkäästi kilpauimareita monen monituista vuotta. Jarin tuntevat kaikki. Jarilla on Uimaliiton taso 2 -valmentajakoulutus. Hänellä on lisäksi tason 1 -tuomarikoulutus ja hän on toiminut vuosia kilpailunjohtajana sekä ratatuomarina erilaisissa uintikilpailuissa. Jari keskittyy pääsääntöisesti kilpauintivalmennukseen (Rollo/ IKM).

Sanna Yritys on ollut kansallisen tason kilpauimari. Hänellä on 8 aikuisten Suomen mestaruutta sekä yksi pohjoismaiden mestaruus – lisäksi 83 muuta SM-tai PM-mitalia. Hän on ensimmäinen nainen Suomessa, joka on alittanut 100 metrin vapaauinnissa minuutin haamurajan. Sanna on uinut useita Suomen ennätyksiä, joista pisin oli voimassa miltei kaksikymmentäviisi vuotta. Hän on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Koulutuksen hän on suorittanut Yhdysvalloissa ollessaan siellä aktiiviuransa aikana harjoittelemassa. Sannalla on useiden vuosien kokemus sekä kilpauimareiden valmentamisesta että uimakouluissa opettamisesta. (kuva Ismo Aaltonen). Sanna keskittyy pääsääntöisesti kilpauintivalmennukseen (IKM/ NSM).

Piia Luoma on uimaopettaja (SUH). Hän on myös Uimaliiton Taso 1 valmennuskoulutuksen suorittanut valmentaja sekä taso 1 tuomarikoulutuksen suorittanut kilpailutuomari. Hänen oma lajinsa on ollut hiihto. Piia on tällä hetkellä kahdeksan kilpiuimarin ylpeä vastuuvalmentaja. (Rollo/ IKM).

Sami Luoma on vetänyt aikuisten uimakouluja- ja kursseja vuosien ajan. Hän on antanut myös yksityistunteja nimenomaan aikuisuimareille. Sami on niin ikään Uimaliiton taso 1 -valmennuskoulutuksen käynyt valmentaja. Hän on koulutettu lasten – ja nuorten triathlonvalmentaja sekä entinen kilpajuoksija.

Arttu Vänttinen on nuoresta iästään huolimatta kokenut sekä ohjaajana että kilpauimarina. Tekniikan hyvin taitavana ja haasteita pelkäämättömänä Arttu onkin ottanut vastuulleen tekniikkakoulun eli UH Hillerit. Panostamme siis vahvasti tekniikkaosaamiseen. Arttu on niin ikään suorittanut Suomen Uimaliiton Taso 1 -valmennuskoulutuksen.

Maria Yritys on edelleen aktiivisesti kilpaileva kilpiuimari. Hänen osavastuullaan on Uinti Hyvinkään vesiralliohjaus sekä pienempien uimarien tekniikkarallin valmentaminen. Maria on nuoresta iästään huolimatta konkari uintimaailmassa ja hänen oma uintitekniikkansa ei kalpene missään seurassa.  Maria on suorittanut Suomen Uimaliiton vesirallikoulutuksen ja Taso 1 valmennuskoulutuksen.

Elmo Kiuru on entinen maajoukkueuimari ja niin ikään aktiivisesti harjoitteleva ja kilpaileva kilpiuimari. Elmo toimii opintojensa ohella sinisen ryhmän apuvalmentajana.

Risto Silvola (Taso 2 SUiL), Maarit Andelin (Vesipeuhu, Vesiralli SUiL), Johanna Loukas (Taso 1 SUiL), Marko Wallenius, Tiina Hupli-Rooke (SUH, Taso 1 SUiL), Päivi Kuosmanen, Anssi Imppola (Taso 1 SUiL) sekä Hanna Tapanainen, Jani Savander (Taso 1/ Vesiralliohjaaja) ja Roosa Andelin (SUH).

Vesiralliohjaajina lisäksi toimivat Ville Nieminen, Saana yritys, Taiga Yritys, Hannele Liesmäki sekä Aino Kontiainen.

MUKAVAT VALKUT syksy 2018

Kuva Ismo Aaltonen

omavoima

Mainokset