Valmentajat

Valmentajat ja Ohjaajat

Meillä on kokemusta, vastuuntuntoa ja koulutusta. Sen lisäksi olemme selvillä valmennuksen uusimmista tuulista. Valmennustiimiimme kuuluvat:

Jari Andelin on pitkän linjan valmentaja. Jari on vetänyt kilpauintikouluja, aikuisten uimakouluja ja valmentanut menestyksekkäästi kilpauimareita monen monituista vuotta. Jarin tuntevat kaikki. Jarilla on Uimaliiton taso 2 -valmentajakoulutus. Hänellä on lisäksi tason 1 -tuomarikoulutus ja hän on toiminut vuosia kilpailunjohtajana sekä ratatuomarina erilaisissa uintikilpailuissa. Jari keskittyy pääsääntöisesti kilpauintivalmennukseen (IKM).

Piia Luoma on uimaopettaja (SUH). Hän on myös Uimaliiton Taso 1 valmennuskoulutuksen suorittanut valmentaja sekä taso 1 tuomarikoulutuksen suorittanut kilpailutuomari. Hänen oma lajinsa on ollut hiihto. Piia on tällä hetkellä kahdeksan kilpiuimarin ylpeä vastuuvalmentaja. (NSM/ IKM).

Arttu Vänttinen on nuoresta iästään huolimatta kokenut sekä ohjaajana että kilpauimarina. Tekniikan hyvin taitavana ja haasteita pelkäämättömänä Arttu onkin ottanut vastuulleen kilpauintikoulun eli Oranssit sekä Rollo/ IKM ryhmän Pinkit. Panostamme siis vahvasti tekniikkaosaamiseen. Arttu on niin ikään suorittanut Suomen Uimaliiton Taso 1 -valmennuskoulutuksen.

Sami Luoma on vetänyt aikuisten uimakouluja- ja kursseja vuosien ajan. Hän on antanut myös yksityistunteja nimenomaan aikuisuimareille. Sami on niin ikään Uimaliiton taso 1 -valmennuskoulutuksen käynyt valmentaja. Hän on koulutettu lasten – ja nuorten triathlonvalmentaja sekä entinen kilpajuoksija.

Risto Silvola on valmennuskoordinaattorimme ja vuosien kokemuksen omaava pitkän linjan uintivalmentaja. Ristolla on Uimaliiton taso 2 – valmentajakoulutus ja hän on entinen kansallisen tason kilpauimari.

Maarit Andelin (Vesipeuhu, Vesiralli SUiL), Johanna Loukas (Taso 1 SUiL), Marko Wallenius, Tiina Hupli-Rooke (SUH, Taso 1 SUiL), Päivi Kuosmanen, Anssi Imppola (Taso 1 SUiL) sekä Hanna Tapanainen, Jani Savander (Taso 1/ Vesiralliohjaaja) , Roosa Andelin (SUH), Niklas Valkonen ja Ville Nieminen (Vesiralli SuiL).

AALTO Header

 

omavoima