Kilpauinti

Uinti Hyvinkään ja Hyvinkään Uimaseuran kilpauintitoiminta on yhdistynyt 1.1.2020. Kilpauintitoimintaan ilmoittautuminen tapahtuu Hyvinkään Uimaseuran kautta. Jo olemassa olevien ryhmien ja uimareiden osalta tiedot on päivitetty ryhmien omille sivuille.

Uinti Hyvinkään kilpiuimarit harjoittelevat Sveitsin Uimalassa 2 – 8 kertaa viikossa. Jokaisella kilpiuimarilla on oma henkilökohtainen tavoite ja hänen harjoitusohjelmansa on luotu tukemaan tätä tavoitetta. Kaikki kilpiuimarit ovat yhdenvertaisia keskenään. Emme tähtää helppoihin pikavoittoihin, vaan uimarin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uintiharrastuksen jatkumiseen aina eläkeläiskorttiin asti. Toki tuemme myös vahvasti tavoitteellisten uimariemme matkaa kohti arvokilpailuja – uimarin ja terveyden ehdoilla ja iloa unohtamatta. Ensimmäinen kilpiuimari valittiin Suomen Uimaliiton Rollojoukkueen leirille syksyllä 2018 ja nuorten paralympiaryhmään tammikuussa 2019. Suomen isännöimissä European Para Youth Games kilpailuissa Suomen viestijoukkueen rintauintiosuuden ui kilpiuimari. Joukkue voitti hopeaa.

Uinti Hyvinkään kilpauimarit leireilevät keskimäärin kahdesti vuodessa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä.

Katsomme jokaisen uuden uimarin tilanteen henkilökohtaisesti uimarin tavoitteiden mukaan.

HUOMIO! Kevätkausi 2020 alkaa 7.1.2020.

Tervetuloa mukaan! Iloa ja innostusta on toimiva resepti!

KILPAUINTIKOULU eli ORANSSIT

Tästä se alkaa! Kilpauintikoulussa opitaan kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Ensimmäisenä tavoitteena on kyetä uimaan 100 m sekauintia seuracupissa. Tämä antaa valmiudet siirtyä Rollovaiheeseen. Harjoitukset järjestetään kesällä kahdesti viikossa. Oranssin ryhmän vastuuvalmentajana toimii Arttu Vänttinen.

ORANSSI2019

PINKKI ROLLO IKM

SININEN IKM

KELTAINEN NSM: IKM

UHVAU20192.PNG

Tulevat kisat

OHJEET2019.PNG

VALMENTAJAT2019

UH_teksti_logo1

 

LUMIVUORELLA