Kilpauinti

Uinti Hyvinkään kilpiuimarit harjoittelevat Sveitsin Uimalassa 3 – 8 kertaa viikossa. Jokaisella kilpiuimarilla on oma henkilökohtainen tavoite ja hänen harjoitusohjelmansa on luotu tukemaan tätä tavoitetta. Kaikki kilpiuimarit ovat yhdenvertaisia keskenään. Emme tähtää helppoihin pikavoittoihin, vaan uimarin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uintiharrastuksen jatkumiseen aina eläkeläiskorttiin asti. Toki tuemme myös vahvasti tavoitteellisten uimariemme matkaa kohti arvokilpailuja – uimarin ja terveyden ehdoilla ja iloa unohtamatta. Leireilemme keskimäärin kahdesti vuodessa ulkomailla.

JULKINEN

Pienen Uinti Hyvinkään vaikuttava arvokilpailuedustus kesällä 2018 (paras sijoitus/ matka, josta se on saavutettu):

Rollo (10-12 v): Aaro Imppola (11. 100 SU), Eedi Imppola (5. 50 PU), Elli Lenkkeri (7. 100 RU) ja Eero Tarkiainen (50 VU).

IKM (13- 15 v): Lumi Luoma (14. 100 SU), Saana Yritys (10. 100 SU) ja Taiga Yritys (20. 100 PU).

NSM/SM/VSM (16 v+): Aino Kontiainen (22. 200 RU), Jaakko Mikkonen (6. 50 VU), Ville Nieminen (2. 400 VU) ja Saana Yritys (19. 200 SU).

VALMENTAJAT

Tervetuloa mukaan! Iloa ja innostusta on toimiva resepti!

UH Arvokisaedustus 2018_Fotor.jpg

KILPAUINTIKOULU HILLERIT

Tästä se alkaa! Kilpauintikoulussa opitaan kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Ensimmäisenä tavoitteena on kyetä uimaan 100 m sekauintia seuran sisäisissä virallisissa kilpailuissa. Tämä antaa valmiudet siirtyä Rollovaiheeseen. Harjoitukset järjestetään kolmesti viikossa.

Hillerit on jakaantunut kahteen ryhmään. Kilpauintikoulun lisäksi Hillereissä ui edistyneempi ryhmä, joka harjoittelee sekä Hillereissä että muissa ryhmissä. Näiden uimarien opetus on edelleen tekniikkapainotteista, mutta osaamistaso on jo korkeammalla ja vauhti kovempi. Hillereiden sivuja pääset katsomaan tarkemmin klikkaamalla oranssia neliötä, jossa on kirjain A.

Vastuuvalmentaja: Arttu Vänttinen

Ilmoittaudu https://uinti.sporttisaitti.com/kilpauinti/

Kilpauinnista kiinnostuneet voivat ilmoittautua Hillereiden linkistä.

Katsomme jokaisen uuden uimarin tilanteen henkilökohtaisesti uimarin tavoitteiden mukaan.

ORANSSIKUVA

VIHREÄKUVA

KELTAINENKUVA

SININENKUVA

VESIHIISI

Tulevat kisat ja TULOKSET

OHJEET

Livetiming

UH:n historian ensimmäinen virallinen startti

UH_teksti_logo1

Lumi, Saana ja Taiga

Mainokset