Kilpauinti

Uinti Hyvinkään kilpiuimarit harjoittelevat Sveitsin Uimalassa 3 – 8 kertaa viikossa. Jokaisella kilpiuimarilla on oma henkilökohtainen tavoite ja hänen harjoitusohjelmansa on luotu tukemaan tätä tavoitetta. Kaikki kilpiuimarit ovat yhdenvertaisia keskenään. Emme tähtää helppoihin pikavoittoihin, vaan uimarin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uintiharrastuksen jatkumiseen aina eläkeläiskorttiin asti. Toki tuemme myös vahvasti tavoitteellisten uimariemme matkaa kohti arvokilpailuja – uimarin ja terveyden ehdoilla ja iloa unohtamatta. Ensimmäinen kilpiuimari valittiinkin Suomen Uimaliiton Rollojoukkueen leirille syksyllä 2018. Leireilemme keskimäärin kahdesti vuodessa ulkomailla. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä.

Ilmoittaudu tästä linkistä!

VALMENTAJAT

Tervetuloa mukaan! Iloa ja innostusta on toimiva resepti!

KILPAUINTIKOULU HILLERIT

Tästä se alkaa! Kilpauintikoulussa opitaan kaikkien neljän uintimuodon tekniikat sääntöjen edellyttämällä tavalla. Ensimmäisenä tavoitteena on kyetä uimaan 100 m sekauintia seuran sisäisissä virallisissa kilpailuissa. Tämä antaa valmiudet siirtyä Rollovaiheeseen. Harjoitukset järjestetään kolmesti viikossa.

Hillerit on jakaantunut kahteen ryhmään. Kilpauintikoulun lisäksi Hillereissä ui edistyneempi ryhmä, joka harjoittelee sekä Hillereissä että muissa ryhmissä. Näiden uimarien opetus on edelleen tekniikkapainotteista, mutta osaamistaso on jo korkeammalla ja vauhti kovempi. Hillereiden sivuja pääset katsomaan tarkemmin klikkaamalla oranssia neliötä, jossa on kirjain A.

Vastuuvalmentaja: Arttu Vänttinen

Katsomme jokaisen uuden uimarin tilanteen henkilökohtaisesti uimarin tavoitteiden mukaan.

oranssipinkki

VIHREÄKUVA

KELTAINENKUVA

SININENKUVA

Tulevat kisat ja TULOKSET

OHJEET

UH_teksti_logo1

UH VALKKU huoneentaulu

EEDI

Mainokset