Uimakoulu

Uinti Hyvinkään laadukas uimakoulutoiminta alkoi keväällä 2018. Panostamme koulutettuihin ja kokeneisiin opettajiin sekä pieniin ryhmäkokoihin. Uimakoulumme ajankohta on sunnuntaiaamu sekä torstai ilta. Lisätietoja Uinti Hyvinkään uimakouluista antaa uimakouluvastaavamme Johanna Loukas p. 040 748 46 46.

vesitaiturit.PNG

Vesitaiturit

on 4-7 vuotiaille lapsille suunnattua uintitoimintaa.

Vesitaitureissa lapsi tutustuu veteen ja saa monipuolisia kokemuksia vedessä liikkumisesta. Kursseilla harjoitellaan leikkien uimataidon perusteita sekä opitaan luottamaan veteen ja omiin taitoihin. Uimataipaleen alussa on tärkeä valita lapselle taitotasollisesti sopiva ryhmä.

Vesitaiturit on jaettu kolmeen tasoon; Vesikirppu, Vesikilpikonna ja VesimyyräValitse ryhmä mielummin alakanttiin riittävän helpoksi kun yläkanttiin liian vaikeaksi. Kertausta sisältävä ryhmä on parempi kun se, että tekemiseen ja veteen ei ole vielä riittävää varmuutta. Vesimyyrän jälkeen ajetaan Rallipassi ennen kun hypätään Vesirallin ihmeelliseen maailmaan. Kokonaisuuden tavoitteena on oppia hyppäämään isoon altaaseen ja uimaan siellä 25 metriä.

 

vesikirppu.PNG

VESIKONNA2

vesimyyrä.PNG

TERVETULOA MUKAAN!

#iloajainnostusta

 

Kysy yksityistunteja!

 

 

Mainokset