Junior Lifesaver Sveitsi

Junior Lifesaver -kurssi

Uinti Hyvinkään Junior Lifesaver –kurssi on tarkoitettu 8-10-vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Siellä harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista ihan oikeasti, oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla. Toiminnan johtoajatuksena on: Kaikki ovat hyviä jossakin!

Tavoitteena on oppia turvallista vesillä liikkumista ja tilanteiden ennakointia sekä kunnioittamaan vesielementtiä. Pelastusharjoitusten ohella tähdätään myös hyvään uimataitoon ja kestävyyteen. Uintitekniikoista harjoitellaan mm. rintauintia, kroolia ja selkäkroolia sekä pelastusuintitekniikoita kuten kylkiuintia ja pelastusselkäuintia, pelastuskroolia ja vedenpoljentaa.

Sinun tarvitse olla huippu-uimari, vaan tavallinen uimataito riittää.  Sukeltaminen perusvälineillä ja ilman ovat myös osa toiminnan sisältöjä. Elvytys ja ensiapu ovat mukana niin vesillä kuin maalla tehtävissä harjoituksissa.

Halukkaiden on myös mahdollista kokeilla taitojaan kilpakentillä.

Pääsyvaatimuksena 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. Kurssi järjestetään Sveitsin Uimalan syvässä altaassa sunnuntaiaamuisin.  Saavuthan hyvissä ajoin paikalla, kiitos!

Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa. 

Ajankohta:

Hinta:

Ilmoittautuminen:

Ohjaaja: Teemu Jokelainen (Uimaopettaja SUH)

Lisätiedot kurssista antaa Teemu Jokelainen 044 – 576 17 01 tai teemu.joke@gmail.com.

Tarjolla on oppimisen elämyksiä ja hyödyllisiä taitoja. Tervetuloa!

suh-logo

junior lifesaver kilpi

 

Mainokset