IKM Karsinnat Uinti Hyvinkään ennätysjuhlaa

Uinti Hyvinkää osallistui Rajamäellä uituihin IKM karsintoihin 20 uimarin joukkueella. Yhteensä  Uinti Hyvinkään uimarit urakoivat 141 yksilöstarttia ja 2 viestiä. Kilpiuimareista viikonlopun kiistaton kuningatar oli Eedi Imppola. T11 sarjassa uiva miniraketti urakoi kaikki 11 lajia. Kultaa näistä lajeista Eedi saavutti 100 metrin perhosessa, hopeaa 200 metrin sekauinnissa ja 50 metrin selkäuinnissa sekä 100 metrin sekauinnissa. Pronssia Eedi voitti 50 metrin perhosessa sekä 400 metrin vapaauinnissa huikealla lähes 20 sekunnin ennätysparannuksella. Eedi urakoikin ennätyksen lähes kaikista 11 lajista. Tämä kuvastaa hyvin Uinti Hyvinkään viikonloppua kaikkien uimareiden osalta. Yhteenlaskettu ennätysparannus oli huikea. Voidaan sanoa, että viikonlopun karsinnat olivat Uinti Hyvinkään uimareiden ennätysjuhlaa.

T12-15 ja P13-16 sarjoissa IKM finaalit uidaan Vaasassa 1-3.12.2019. IKM finaaliin pääsee karsintojen perusteella 16 valtakunnallisesti parhaiten sijoittunutta uimaria. Uinti Hyvinkään joukkueesta IKM Finaaleissa uivat Elli Lenkkeri ja Lumi Luoma. Aaro Imppola sijoittui hienosti useammassa lajissa varasijalle eli valtakunnallisesti 32 parhaan uimarin joukkoon. Myös Vilja Saarinen ui komeasti varasijalle.

Onnittelut kaikille uimareille huikeista ennätyksistä ja uskomattoman hienoista suorituksista! #uintihyvinkaa #iloajaonnistumista #parhaassaseurassa #valipalallaonvalia #kiitosklahimarket #kmukkopekka #kmhyvinkaankyla #hyvistaylpea #andelinluomavänttinentoimii

Eedi Imppola saavutti IKM karsinnoissa yhteensä 6 mitalia T11 sarjassa. Valtakunnallisesti Eedin paras sijoitus oli upeasti kuudes 100 metrin perhosuinnissa. Eedi paransi tulostaan huimasti lähes kaikissa lajeissa. Paras ennätys tuli kuitenkin 400 metrin vapaauinnissa, jossa Eedi paransi aikaansa lähes 20 sekuntia. Onnea miniraketti!!!

Elli Lenkkeri urakoi 9 yksilöstarttia sarjassa T13. Karsinnoissa Elli nappasi ykkössijan 100 metrin rintauinnissa, 800 metrin vapaauinnissa, 200 metrin rintauinnissa, 200 ja 100 metrin vapaauinnissa sekä 400 metrin vapaauinnissa. Näistä lajeista Elli kipusi suoraan IKM finaalin kuumaan erään 100 ja 200 metrin rintauinnissa ja 200 metrin vapaauinnissa. Yhteensä Elli sai 5 finaalipaikkaa. Elli Lenkkerin paras sijoitus valtakunnallisesti oli 100 metrin rintauinnin 7. sija. Go Safiiri!

Ella Arvelan kisat sujuivat loistavasti. 50 m perhosuinnissa Ella paransi ennätystään peräti 11 sekuntia. Myös 100 metrin sekauinnissa lohkesi 10 sekunnin aikaparannus. Ella ui lähes jokaisessa lajissaan oman ennätyksensä. Arvelan paras sijoitus paikallisesti oli 100 metrin vapaauinnissa sarjassa T12 23. Hienoa kehitystä!

Iisa Niininisellä oli niin ikään viisi starttia viikonlopun aikana. Paras sijoitus paikallisesti oli 100 mertin rintauinnin 13 sija sarjassa T12. Niinisen paras aikaparannus nähtiin kuitenkin sähäkässä 100 metrin vapaauinnissa, jossa hän paransi aikaansa yli 5 sekuntia. Go Barbi!

Nuoriso-osaston viimeisenä, mutta ei vähäisempänä esitellään Viivi Heikkinen. Vast’ikään kilpauransa aloittanut Viivi lähti rohkeasti IKM karsintoihin kisaamaan kolmella lajilla. T 10 sarjassa kisaava Viivi paransi aikaansa sekä 50 metrin selkäuinnissa että 50 metrin rinta-uinnissa. Viivin paras sijoitus oli paikallisesti 50 metrin selkäuinnin 18. sija. Hienosti urakoitu tiukassa paikassa!

Uinti Hyvinkää kiittää tyttöjä rohkeasta osallistumisesta ja uskomattoman hienoista urheilusuorituksista! Elliä kannustamme yhdessä kuukauden kuluttua Vaasan finaaleissa vielä parempiin suorituksiin. #uintihyvinkaa #iloajaonnistumista #parhaassaseurassa #kiitoskmukko-pekka #hyvistaylpea #ikmfinaali2019

Uinti Hyvinkään äijäköörin parhaista suorituksista vastasi Aaro Imppola. P13 sarjassa kilpaileva Aaro metsästi seitsemällä startilla 4 varapaikkaa IKM finaaliin (400 vu, 100 vu, 200 sku ja 100 su). Aaro paransi tulostaan poikkeuksetta jokaisessa lajissaan. Aaron paras sijoitus paikallisesti oli ykkössija 100 metrin selkäuinnissa. Hän sijoittui lisäksi paikallisesti hopealle 400 metrin vapaauinnissa, 100 metrin vapaauinnissa sekä 200 metrin sekauinnissa. Valtakunnallisesti Aaron paras sijoitus oli 23. sekä 200 metrin sekauinnissa että 100 metrin selkäuinnissa. GO AARO!

Tänä syksynä uintiuransa aloittanut Oliver Autero osallistui rohkeasti 50 metrin rintauintiin. P11 sarjassa kilpaileva Oliver sijoittui paikallisesti melkoisesta kisajännityksestä huolimatta sijalle 11. Loistavaa heittäytymistä. Go Oliver!

Joel Lipposen viikonloppuun sisältyi 8 uitua lajia. 100 metrin rintauinnissa Joel paransi ennätystään peräti 8 sekuntia ja 100 metrin sekauinnissa 6 sekuntia. Kovatasoisessa P15 sarjassa uiva Joel sijoittui paikallisesti 200 metrin vapaauinnissa 6. sijalle! Loistavaa Joel!

Ville Nieminen  paransi omissa nimissään olevaa 200 metrin rintauinnin SB 9 luokan Suomen ennätystä lukemiin 3.08.43. Ville paransi omaa aikaansa 11 sekuntia. Villen viikonlopun paras ennätys oli kuitenkin 400 metrin vapaauinnin lähes 18 sekunnin aikaparannus, joka niin ikään johti luokan S9 400 metrin vapaauinnin Suomen ennätykseen. Villen paras sijoitus paikallisesti oli 6. sija P15 sarjan 200 metrin rintauinnissa. Lämpimät onnittelut Villelle Suomen ennätysten johdosta!

Eemi Niininen aloitti vahvasti perjatai-illan hämärtyessä parantamalla 100 metrin rintauinnin ennätystään 8 sekuntia. 50 metrin perhosen tulosta Eemi paransi 5 sekuntia. Seitsemän lajin jälkeen sunnuntai illan viimeisen lajin 200 metrin vapaauinnin aikaparannus oli peräti 10 sekuntia. Eemin paras sijoitus paikallisesti oli P15 sarjan 200 metrin vapaauinnin 9. sija. Koko viikonloppu sujui siis Niiniseltä loistavasti! Go Eemi!

Samuel Rooke ehti urakoida ennen sairastumistaan 3 lajia. Jokaisessa hän ui oman ennätyksensä. 50 vu parani lukemiin 28,82 ja 100 vu aikaan 1.01,14. 400 metrin vapaauinnissa Samuel lohkaisi ennätyksestään peräti 12 sekuntia. Samuelin paras sijoitus paikallisesti oli 5. sija 400 metrin vapaauinnissa. Go Samuel!

Eero Tarkiaisen kisaurakkaan sisältyi 5 lajia. Hän paransi 50 metrin vapaauinnin ennätystään yli 2 sekuntia ja 100 metrin vapaauinnin ennätystään noin 1,5 sekuntia. Eeron paras suoritus olis kuitenkin 100 metrin selkäuinti, jossa 3 sekunnin aikaparannus toi paikallisesti sijan 21. Loistavaa kehitystä Eero!

Uinti Hyvinkään äijäosasto suoriutui urakastaan loistavasti. Kiitos päräyttävän hienoista urheilusuorituksista! #uintihyvinkaa #iloajaonnistumista #parhaassaseurassa #kiitoskmhyvinkaankyla #hyvistaylpea

Viimeisenä, mutta ei edelleenkään vähäisempänä selvitellään Uinti Hyvinkään kilpineitojen taistelut. Lumi Luoma aloitti vahvasti parantamalla 800 metrin vapaauinnin ennätystään 4 minuuttia 37 sekuntia. Parhaiten Luoma kuitenkin sijoittui sarjassa T14 400 metrin sekauinnissa, jossa hän paransi aikaansa 9 sekuntia ollen paikallisesti hopealla. 200 metrin perhosuinnin pohja-ajalla Luoma sijoittui paikallisesti kolmanneksi. IKM finaalipaikan Lumi lunasti 400 metrin sekauinnista, josta tuli myös hänen valtakunnallisesti paras sijoituksensa 14. sija. Varapaikan Luoma kalasti lajeista 200 sku, 100 su, 200 su ja 200 pu. Go Teräs!

Janica Niemisen kisaresepti sisälsi 8 ainesosaa sarjassa T14. Hän paransi ennätystään 200 metrin sekauinnissa lähes kolme sekuntia ja 200 metrin vapaauinnissa lähes 4 sekuntia. Parhaiten Niäminen kuitenkin sijoittui paikallisesti 100 metrin rintauinnissa sijoittuen sijalle 12. Go Niäminen!

Inka Poikolainen täräytti 400 metrin vapaauinnissa lähes 15 sekunnin aikaparannuksella 6. sijalle paikallisesti. Myös 200 metrin vapaauinti sujui loistavasti ja uusi ennätys olikin kuutisen sekuntia alemmissa lukemissa. Koko viikonloppu sujuikin Inkan osalta loistavasti. Go INKA!

Hanna Ponnikakaalla oli myös vahva lajikattaus eli 9 lajia. Parhaiten Ponnikas paransi sekä 200 metrin rintauinnin aikaansa 4 sekuntia että 200 metrin sekauinnin aikaa noin 12 sekuntia. Ponnikas sijoittuikin 200 metrin sekauinnissa paikallisesti sarjassa T15 kolmanneksi. Loistava suoritus tiukassa paikass. Go Hanna!

Vilja Saarinen ui 100 metrin perhosuinnissa ennätyksensä tuntumaan aikaan 1.13,90 ja sijoittui hyvällä tuloksella paikallisesti neljänneksi. Suoritus toi Viljalle myös parhaan valtakunnallisen sijan 23. joka on samalla varasija IKM finaaliin. 200 metrin sekauinnissa Saarinen paransi tulostaan 3 sekuntia. Myös 100 metrin sekauinnissa Vilja paransi omaa, jo aikaisemmin hyvää, ennätystään kaksi sekuntia. Saarisen osalta viikonloppu oli täynnä pieniä onnistumisia. Go Vilja!

Pitkään sairastellut Emmi Silvola taisteli urheasti läpi viisi lajia. Hän paransi omaa ennätystään hienoisesti sekä 50 metrin selkäuinnissa että 100 metrin sekauinnissa ja ui muissa lajeissa ennätyksen tuntumaan. Upea suoritus erittäin rikkonaisen harjoituskauden jälkeen! Tästä on hyvä jatkaa. GO Emmi!

Myös Sonja Tarkiainen teki viikonloppuna hyvää työtä. Kahdeksasta lajista Sonja urakoi seitsemän omaa ennätystä. 100 metrin selkäuinnin ajasta Sonja tiputti 4 sekuntia ja 100 metrin sekauinnista lähes kolme sekuntia. Sonjan paras sijoitus paikallisesti oli 12. sarjassa T15 100 metrin selkäuinnissa. GO Sonja!

Wilma Wallenius avasi pelin perjantaina 800 metrin vapaauinnissa parantamalla ennätystään päräyttävät 18 sekuntia. Wilma sijoittuikin paikallisesti T14 sarjassa hienolla tuloksella 9. sijalle. 200 metrin sekauinnissa Wilma paransi tulostaan noin 3 sekuntia ja 50 metrin perhosuinnissa yli sekunnin. Walleniuksen osalta IKM karsinnat onnistuivat erinomaisesti. Go Mayhem!

T15 vapaa- ja sekauinti joukkueessa uivat Elli Lenkkeri, Vilja Saarinen, Inka Poikolainen ja Lumi Luoma. Vielä alamittaiset joukkueen jäsenet taistelivat varsinkin vapaauintiviestissä erinomaisesti. Ensi vuonna heistä kuullaan varmasti!

Uinti Hyvinkää kiittää kilpineitoja uskomattoman hyvästä pössiksestä, rohkeasta osallistumisesta ja erinomaisista urheilusuorituksista! Lumia kannustamme yhdessä kuukauden kuluttua Vaasan finaaleissa vielä parempaan suoritukseen. #uintihyvinkaa #iloajaonnistumista #parhaassaseurassa #kiitoskmukko-pekka #hyvistaylpea #ikmfinaali2019 #andelinluomavänttinentoimii

BB673EEC-272A-478A-ADF5-EE67B82CE210

308388A3-AF1D-4A10-8B35-6C952FBD61AD

24660F01-59D5-4046-ADBB-1673F02D86AF

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s