Kilpiuimarit putsasivat palkintopöytää Nääs-uinneissa Tampereella

Kansalliset Nääs-uinnit kilpailtiin lauantaina 19.10.2018 Kalevan uimahallissa Tampereella. Pienen Uinti Hyvinkään tytöt putsasivat palkintopöytää isolla luudalla. Myös uusia henkilökohtaisia ennätyksiä tehtailtiin päivän aikana melkoinen määrä.  

Ensimmäisen kultamitalin poimi Lumi Luoma uudella selkäuinnin 50 metrin ennätyksellään 33,60. Luoma voitti niin ikään 50 vapaauinnin hopeamitalin ajalla 29,34 alittaen samalla 30 sekunnin etapin reilulla marginaalilla. 100 metrin selkäuinnissa Luoma voitti hopeaa uudella ennätyksellä 1.13,35. Lumi Luoma kilpailee sarjassa T-13. Eedi Imppola voitti sarjassa T-10 50 metrin perhosuinnin kultamitalin omalla kymmenluvullaan olevalla ajalla 38.79. Elli Lenkkeri taasen vei totutusti 100 metrin rintauinnin kultamitalin ajalla 1.20,81 sarjassa T-13. Aino Kontiainen voitti naisten sarjan 100 metrin rintauinnin pronssia ajalla 1.18,55. Saana Yritys sijoittui 100 metrin selkäuinnin naisten sarjan pronssille ajalla 1.07,89.

Taiga Yritys sijoittui naisten sarjan sadan metrin perhosuinnissa sijalle neljä hienolla ennätyksellä 1.10,08. Aino Kontiainen oli 50 metrin rintauinnissa naisten sarjassa sijalla 5. ja Lumi Luoma hienolla ennätyksellä 1.05,30 100 metrin vapaauinnissa sarjassa T-13 niin ikään sijalla 5. Saana Yritys oli 50 metrin selkäuinnin naisten sarjan kuudes uudella ennätyksellä 31.31.

Ennätysparannuksia tekivät lisäksi Janica Nieminen, joka paransi 200 metrin vapaauinnin ennätystään upeasti kahdeksan sekuntia aikaan 2.36,49. Wilma Wallenius paransi 50 metrin vapaauinnin ennätystään napakasti aikaan 35.78. Maria Yritys paransi niin ikään 200 metrin vapaauinnin ennätystään aikaan 2.20,72. Samuel Rooke ui 50 metrin vapaauinnin ennätyksensä aikaan 30.90 ja Ville Nieminen aikaan 34.42. Rooke nipisti myös 100 metrin vapaauinnin ennätyksestään taas lähes sekunnin.

Iivari Paananen avasi kilpilakissa loistavasti leikaten 50 vapaauinnin ennätyksestään lähes kaksi sekuntia. Myös Jani Savander urakoi hyvin. Hän perhosteli 50 metriä aikaan 30,42. Aaro Imppolan 200 metrin sekauinnin aika parani noin 10 sekuntia tulokseen 2,57.96. Kolmen minuutin raja on näin ollen selätetty. Joel Lipposen uusi 50 metrin vapaauinnin ennätys on yli sekunnin edellistä aikaa parempi 32.56.

P-11 sarjassa kilpailivat 50 metrin vapaauinnissa kahdeksanvuotias Nicolas Luoma ja yhdeksänvuotias Casper Neste. Hirmuisesta kisainnosta johtuen valitettavasti molemmille tuli hylkäys liikkumisesta ennen lähtömerkkiä. Liian sähäkästä alusta huolimatta poikien uinti sinänsä sujui erittäin hyvin ja antaakin aihetta odottaa hyviä suorituksia tulevaisuudessa. Valmennustiimi oli jälleen syystäkin tyytyväinen altaan reunalla ja katsomossa. Jos suunta on oikea, pitää vain jatkaa matkaa!

LUMISELKÄ

Lumi Luoma Kuva Ismo Aaltonen

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s