Kevätväsymys ei vaivannut Uinti Hyvinkään kilpiuimareita Tikkurilassa

Pitkä harjoituksentäyteinen kevät on vaatinut veronsa, mutta vielä kilpiuimarit jaksoivat ponnistaa palkintopallille sekä Tikkurilassa että Hyvinkään koululaisuinneissa

Kevätaurinko kultasi Tikkurilan uimahallin, kun Vandersin järjestämät Elixia Gamesit pyörähtivät käyntiin lauantaina 14.4.2018. Vaikka kevät on ollut pitkä, niin jaksoi Uinti Hyvinkää sinnikkäästi edustaa kotikaupunkiaan pitkässä, koko päivän kestävässä, kilpailussa. Tikkurilan 50 metrin allas oli taas houkutellut runsaasti osanottajia koko eteläisestä Suomesta.

Uinti Hyvinkään urakan aloitti Elli Lenkkeri voittamalla 50 metrin perhosuinnin sarjassa T12 uudella ennätysajalla 34,58. Samuel Rooke oli sarjassa P 14 7:s niin ikään uudella ennätyksellä. Naisten 50 metrin rintauinnissa Hanna Ponnikas sijoittui pronssille sarjassa T14. Sarjassa P14 samassa lajissa Uinti Hyvinkään pojat urakoivat hienosti; Eemi Niininen oli kolmas, Joel Lipponen neljäs ja Ville Nieminen seitsemäs. Myös Inka Poikolainen paransi 50 metrin rintauinnissa ennätystään tuntuvasti 1,69 sekuntia.

Elli Lenkkeri voitti hopeaa 200 metrin rintauinnissa sarjassa T14 ja nuoremmat. 50 metrin selkäuinnissa sarjassa P12 otti Aaro Imppola kultaa omalla ennätyksellään 41,05. 50 metrin selkäuinnissa T12 oli Elli Lenkkeri toinen ajalla 38,77. 50 metrin vapaauinnissa sarjassa P14 oli Samuel Rooke upeasti neljäs ajalla 32,92. Sarjassa T16 Saana Yritys voitti hopeaa 50 metrin vapaauinnissa, Aino Kontiaisen ollessa neljäs ja Maria Yrityksen kuudes. Sarjassa P12 sadan metrin perhosuinnin voitti totutusti Aaro Imppola. Taiga Yritys oli samassa lajissa vakuuttavalla ajalla 1.13,90 toinen sarjassa T16. 

Naisten 100 metrin rintauinti oli Uinti Hyvinkään juhlaa. Sarjassa T12 ja nuoremmat oli Elli Lenkkeri hienosti toinen ajalla 1.29,25. Sarjassa T14 oli Lumi Luoma niin ikään toinen, Janica Nieminen mainiolla ennätyksellä viides sekä Sonja Tarkiainen seitsemäs. Sarjassa T16 Aino Kontiainen voitti kultaa ajalla 1.20,54, Saana Yrityksen ollessa toinen. Naisten sarjassa Erja Tiljander oli mainiosti neljäs.

200 metrin vapaauinnissa sarjassa T16 oli Maria Yritys hienosti toinen ja Taiga Yritys kolmas. Wilma Wallenius paransi tässä lajissa ennätystään peräti 7,36 sekuntia. Wilma paransi ennätystään niin ikään 100 metrin vapaauinnissa.  Myös Eero Tarkiainen paransi 100 metrin vapaauinnin ennätystään lähes neljällä sekunnilla.

Hyvinkään koululaisuinnessa sarjassa tytöt 7-9 luokka Uinti Hyvinkään Saana Yritys otti voiton omalla kymmenluvullaan ajalla 29,33. Taiga Yritys sijoittui kolmanneksi, Maria Yrityksen ollessa neljäs ja Sonja Tarkiaisen kuudes. Aaro Imppola oli sarjassa pojat 5-6 luokka hopealla. Sarjassa tytöt 5-6 luokka Uinti Hyvinkään Lumi Luoma voitti ajalla 30,90 jääden ennätyksestään kuitenkin noin puoli sekuntia. Elli Lenkkeri oli kolmas, Janica Nieminen neljäs ja matkurimme Wilma Wallenius hienosti seitsemäs. Eedi Imppola voitti vanhemmat kilpasiskonsa sarjassa tytöt 3-4 luokka selkeällä erolla seuraavaan. Ensimmäistä kertaa kisanneet Mio Lahtinen ja Casper Neste olivat mallikkaasti omissa sarjoissaan viidensiä. Mio sarjassa pojat 3-4-luokka ja Casper sarjassa pojat 1-2 luokka.

Uinti Hyvinkää toivottaa onnea kilpiuimareille menestyksestä ja itsensä voittamisesta!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s