Espoon GP-Uinneissa tehtiin kovia tuloksia

Kilpailuissa myös vahva hyvinkääläisedustus

Viikonloppuna 14-15.10 uitiin Espoonlahden uimahallissa kansallisiin arvokilpailuihin lukeutuvat Grand Prix- Uinnit. Aikarajallisissa GP-uinneissa oli kansainvälisestikin kova taso. Parhaista tuloksista huolehtivat luonnollisesti uinnin kansalliset huiput Jenna Laukkanen, Mimosa Jallow ja Ari-Pekka Liukkonen. Mimosa Jallown uima 100 metrin selkäuinnin suomen ennätys 58,24 on tämän vuoden maailmantilaston 7. paras aika. Kampuksen Plaanin Mimosa Jallow olikin Espoon GP-uintien paras uimari. Hänet palkittiin kokonaiskisan voittajana komealla 91 pisteen tuloksella.

Kampuksen Plaania niin ikään edustavat hyvinkääläiset Matias Yritys ja Arttu Vänttinen menestyivät uinneisssa. Arttu Vänttinen sijoittui henkilökohtaisissa lajeissaan 50 m perhosessa 25:ksi ajalla 26.38. 50 m selkäuinnissa Arttu oli 26:sn ajalla 28.38. Matias Yritys ui molemmissa henkilökohtaissa lajeissaan B-finaaliin sijoittuen 100 m sekauinnissa lopulta sijalle 13 ajalla 1:00.68 ja 50 vapaauinnissa sijalle 16 24.33. Sekä Yritys että Vänttinen kuuluivat Kampuksen Plaanin kovavauhtiseen viestijoukkueeseen, joka 4 x 50 vuv:ssä sijoittui sijalle 4 ja 4 x 50 skuv:ssä sijalle 10.

Uinti Hyvinkäätä edusti GP-uinneissa kolme uimaria yhteensä 9 lajissa. Aino Kontiaisen paras tulos oli 50 rintauinnissa sija 45 ajalla 37.42. Normaalisti T15 sarjassa kilpaileva Kontiainen kauhoikin tiukasti kovassa seurassa. T14 sarjassa kilpaileva Saana Yritys sijoittui sijalle 34 100 m sekauinnissa ajalla 1:11.90. Yritys sijoittui sijalle 49 100 m selkäuinnissa ajalla 1:10.29 ja sijalle 50 50 metrin selkäuinnissa ajalla 32.65.

Illan ehdoton kuningas oli kuitenkin debyyttiuintinsa suorittanut Jaakko Mikkonen. Mikkonen sijoittui sarjassa S-14 50 metrin rintauinnissa ja 50 metrin vapaauinnissa sijalle 4 ja 50 selkäuinnissa sijalle 3. Uskomattoman hieno suoritus, joka lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen. 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s