Uinti Hyvinkää hyvin mukana mitalijahdissa viikonlopun Elmo-lehti Uinneissa

Suuri osallistujamäärä yllätti Elmo-lehti Uinnin järjestäjät Kirkkonummella

Kirkkonummen uimahalli oli ääriään myöten täynnä lauantaina 7.10.2017 kun iltajakson Elmo-lehti Uinnit pyörähtivät käyntiin. Kilpailun järjesti Kirkkonummen Gladius. Uinti Hyvinkää osallistui uinteihin 15 hengen joukkueella.

Tällä kertaa Uinti Hyvinkään mitalitilin avasi Taiga Yritys. Taiga perhosteli 50 metrin matkalla hopealle T14 sarjassa, Taiga voitti niin ikään pronssia 100 metrin perhosessa ajalla 1.18,19. Palkinnon Taiga vastaanotti maailmanmestari Antti Kasviolta.

Aino Kontiainen voitti varmaan tyyliinsä kultaa naisten sarjassa 100 metrin rintauinnissa. 50 metrin selkäuinnissa Uinti Hyvinkää puhdisti koko pöydän mukavasti. Lumi Luoma voitti T12 sarjan  kultamitalin ylivoimaisesti ajalla 36,55. Saana Yritys voitti T14 sarjan kultamitalin ajalla 33.32 ja sisar Taiga otti hienolla ennätyksellä 35.38 hopeaa. Palkintopallilla olikin 50 metrin selkäuinnissa paljon vaaleansinisiä paitoja, kun vielä Eero Tarkiainen voitti P12 sarjassa hopeaa.

Myös naisten 50 metrin vapaauinti oli Uinti Hyvinkäällle herkkua. T12 sarjassa Lumi Luoma oli hopealla ajalla 32,40 ja Janica Nieminen pronssilla ajalla 33,79. T14 sarjassa Saana Yritys voitti kultaa hienolla ajalla 29,97. 50 metrin rintauinnissa sekä Saana Yritys että Aino Kontiainen voittivat omissa sarjoissaan T14 ja N hopeaa. Lumi Luoma voitti T12 sarjan 100 metrin selkäuinnin näytöstyyliin hienolla uudella ennätyksellä 1.16.79. Hopealle sijoittunut hävisi hänelle lähes 20 sekuntia. P14 sarjassa Oskari Cederqvist voitti niin ikään kultaa 100 metrin selkäuinnissa ajalla 1.16,91.

Elli Lenkkeri paransi 200 metrin sekauinnin ennätystään huikeat 9 sekuntia. Sonja Tarkiainen ui hienon uuden ennätyksen 100 metrin selkäuinnissa parantaen aikaansa lähes 6 sekuntia.  Uinti Hyvinkään joukkueessa uivat myös Wilma Wallenius, Eemi Niininen, Samuel Rooke, Ville Nieminen, Hanna Ponnikas Maria Yritys ja Erja Tiljander. Kaikki Uinti Hyvinkään uimarit olivat hyvässä vedossa Kirkkonummen kisoissa flunssaisesta syksystä huolimatta.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s