Uinti Hyvinkää mitalisateessa Vantaan Pärskeissä

Uinti Hyvinkää voitti kaikkiaan 18 mitalia viikonloppuna Vantaalla järjestetyissä uintikilpailuissa

Vantaalla toimiva uimaseura Vanders järjesti lauantaina Myyrmäen uimahallissa Vantaan Pärskeiden nimellä kulkevat uintikilpailut. Kilpailuihin oli saapunut osallistujia ympäri Suomea – kauimpaa matkustaneet uimarit edustivat Kemin Uimaseuraa. Uinti Hyvinkää osallistui Pärskeisiin tällä kertaa 18 uimarin joukkueella.

Ensimmäiset mitalit UH:n koriin kävi poimimassa Eedi Imppola. Pikkuinen raketti Eedi voitti hopeaa 25 metrin vapaauinnissa, 50 metrin selkäuinnissa sekä 50 metrin rintauinnissa sarjassa T10 ja nuoremmat. Lumi Luoma voitti sarjassa T12 kultaa 50 metrin selkäuinnissa sekä 50 metrin rintauinnissa ja pronssia 100 metrin sekauinnissa ajalla 1.19,89. Aaro Imppola voitti hopeaa 50 metrin selkäuinnissa sarjassa P11 ja Oskari Cederqvist pronssia samassa lajissa sarjassa P14. Oskari Cederqvist voitti pronssia myös 100 metrin vapaauinnissa hienolla henkilökohtaisella ennätyksellä 1.06,24 parantaen aikaansa lähes kaksi sekuntia.

Aino Kontiainen paransi ennestäänkin hyvää ennätystään kauhomalla kultaa 50 metrin rintauinnissa ajalla 37,05. Aino voittikin T16 sarjassa myös 100 metrin rintauinnissa hopeaa sekä 50 metrin perhosuinnissa pronssia. Eemi Niininen nousi palkintopallille P14 sarjassa voittaen 50 metrin rintauinnissa hienosti pronssia. Saana Yritys voitti huikealla ajalla 1.11,43 sarjan T14 100 metrin sekauinnin parantaen ennätystään peräti 5 sekuntia. Saana oli hienossa vedossa myös 100 metrin selkäuinnissa kauhoen kultaan upealla ennätyksellä 1.10,89. 50 metrin vapaauinnissa Saana sijoittui hopealle. Illan päätteeksi Erja Tiljander voitti 50 metrin perhosuinnissa hienosti prossia sarjassa T17 ja vanhemmat.

UH naisten viestijoukkue kurotti niin ikään upeasti pronssille kovatasoisessa 4 x 50 m vapaauintiviestissä. Joukkueessa uivat Aino Kontiainen, Maria Yritys, Taiga Yritys ja Saana Yritys.

Uinti Hyvinkää on hyvän tuulen uimaseura, jonka perusajatuksena on, että liikunnan tulee olla monipuolista ja hauskaa sekä tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Onnistumisen iloa koettiinkin runsain mitoin lauantaina Vantaalla, kun mitalistien lisäksi koko uintijoukkue onnistui todella hyvin. Wilma Wallenius paransi 100 metrin perhosen aikaansa 12 sekuntia. Janica Nieminen ja Samuel Rooke paransivat vapaauinnin ennätystään upeasti. Myös Janican sekauintiennätys parani upeasti lähes 7 sekuntia. Ville Nieminen paransi jälleen varmalla otteella vapaauinnin ennätystään lähes kahdella sekunnilla.

Elli Lenkkeri ui upean 100 metrin perhosen ensimmäisen ajan, kuten myös Taiga Yritys ja Inka Poikolainen omassa lajissaan 100 metrin sekauinnissa. Myös Sonja Tarkiainen ja Hanna Ponnikas onnistuivat ensimmäisessä sekauinnissaan hienosti. Näyttäisi, että UH:n suunta on oikea, joten valmennustiimi voi jatkaa hyvin alkanutta matkaa Sanna Yrityksen ja Jari Andelinin pidellessä kompassia.

Iloa ja innostusta – siitä on Uinti Hyvinkään uimarit tehty!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s