Uusi hyväntuulinen Uimaseura – Uinti Hyvinkää

Perinteikäs Sveitsin Uimala on saanut asukikseen uuden hyväntuulisen uimaseuran Uinti Hyvinkään. Uinti Hyvinkää aloittaa toimintansa täydellä teholla elokuussa 2017.

Uinti Hyvinkään kantavana ajatuksena on lasten ja nuorten monipuolisen sekä tasavertaisen uintiharrastuksen mahdollistaminen. Tarkoituksena on suoda myös niille lukuisille lisenssiuimareille, jotka nyt uivat muissa Etelä-Suomen uimaseuroissa, mahdollisuus harrastaa tasokasta kilpauintia kotikaupungissaan ja Sveitsin Uimalassa. Uinti Hyvinkää pyrkii nuoren urheilijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja huomioimaan uimareiden yksilölliset tarpeet mahdollisuuksien mukaan. Uinti Hyvinkään vahvuuksia ovat – erinomaisten uimarien lisäksi – kokeneet ja osaavat valmentajat, innokas tukijoukko, äänekäs huutosakki sekä yhteisöllisyys. Tahko Pihkalan sanoin: ”urheiluun liittyy hauskuuden velvoite”. Tämän velvoitteen Uinti Hyvinkää pyrkii täyttämään erinomaisin edellytyksin.

Hyvinkääläinen rekisteröity yhdistys on toiminut aiemmin uimareiden tukiyhdistyksenä. Esimerkiksi viime kevään ravintolapäivässä Uinti Hyvinkää näkyi hyvin Ravintola Räpylän muodossa. Vieraana Uinti Hyvinkäällä on ollut mm. olympiajuoksija ja henkinen valmentaja Kirsi Valasti eli toiminta on monimuotoista – eri ihmisten ja urheilulajien vahvuuksia yhdistävää.

Uinti Hyvinkää kiittää Hyvinkään kaupunkia, Sveitsin Uimalaa ja Suomen Uimaliittoa harrastusmahdollisuuden avaamisesta noin 30 lisenssiuimarin joukolle ja toivottaa uudet tulokkaat lämpimästi tervetulleeksi mukaan.

Iloa ja Innostusta! Siitä on UH! –uimarit tehty!

Uinti Hyvinkäätä voit seurata Instagramissa Uinti_Hyvinkää ja netissä osoitteessa https://www.uinti.net sekä Facebookissa sivustolla Uinti Hyvinkää.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s